Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                  QUESTIT

  Yksi tärkeimmistä asioista Runescapessa ovat questit, tehtävät joita voi halutessaan ratkoa. Tämä ohje käsittelee vain free questejä.

                              SHEEP SHEARER

Tässä yksi helppo aloittelijoiden questi. Aloita puhumalla Farmer Fredille. Löydät hänet menemällä maalaistaloon Lumbridgestä luoteeseen. Fred pyytää sinua keritsemään hänen lampaansa. Lähde Lumbridgen linnaa kohti , ja käy sekatavarakaupassa. Osta keritsimet(1gb). Nyt mene viereiselle pellolle keritsemään lampaita. Keritse 20 lammasta ja mene Lumbridgen linnan toiseen kerrokseen. Sieltä löydät värttinän. Sillä voit tehdä kerityistä villoista villapalloja. Vie 20 villapalloa Fredille, ja olet vetänyt questin!

                       COOK'S ASSISTANT

Tämäkin on helppo questi. Voit aloittaa sen puhumalla Lumbridgen linnan keittiössä olevalle kokille. Hän pyytää sinua hankkimaan munia, jauhoa, ja maitoa. Munat saat kanalasta, maidon ostamalla sekatavarakaupasta sangon, ja lypsmällä lehmän goblin-paikan lähellä. Jauhot saat ostamalla sekatavarakaupasta ruukun, ja kävelemällä talon, josta sheep shearer aloitettiin, ohi pellolle saakka. Poimi pellolta yksi tähkä, ja mene tuulimyllyn yläkertaan. Siellä pistä tähkä aukkoon ja vedä vivusta. Sitten palaa alakertaan. Kerää jauhot ruukkuun, ja palaa kokin luo. Olet vetänyt questin!

                          DEMON SLAYER

Nyt siirrymme Varrokkiin ja hieman vaativampaan questiin. Aloita demon slayer juttelemalla Varrokin torilla teltassa olevan ennustajan kanssa. Sitten mene tapaamaan Sir Prysiniä Varrokin linnaan. Hän antaa sinulle miekan, jos hankit hänelle kolme avainta. Ensimmäisen avaimen saat linnan luoteistornista, puhumalla Captain Rovinille. Toisen avaimen saat hankkimalla vettä täynnä olevan kannun ja menemällä linnan pihan koillisreunaan. Siellä näet viemärin. Kaada vesi sinne. Sitten mene varrokin viemäristöön. Sinne pääsee linnan itäisen poistumisaukon viereltä. Viemäristössä jatka matkaa vasemmalle ja pohjoiseen, kunnes tulet veden luo. Siellä on aukko, josta avain on tippunut. Ota avain. Kolmannen avaimen saat antamalla 25 luuta Vizard towerissa toisessa kerroksessa kävelevälle Traibornille. Wizard toweriin pääset kulkemalla polkua, joka lähtee Lumbridgestä sekatavarakaupan takaa, ja menemällä sillan yli. Kun sinulla on kaikki 3 avainta, mene juttelemaan Sir Prysinin kanssa. Hän antaa sinulle Silverlight-miekan, jonka avulla voit tappaa demonin. Nyt mene juttelemaan taas ennustajan kanssa. Hän kertoo sinulle loitsun. Merkitse loitsu muistiin. Nyt mene Varrokin etelä-portin vieressä sijaitsevalle kiviympyrälle.Siellä näet animaation, jonka jälkeen voit tappaa demonin.(Huom! Sinun täytyy ehkä hakata yksi dark wizard!) Silverlightin avulla voitat demonin todella helposti. Kun demoni on häviämäisillään, tulee esiin valikko, jossa sinun täytyy valita ennustajan kertoma loitsu.Jos valitset oikean loitsun, tapat demonin, ja vedät questin!

                          DORIC'S QUEST   

Tämä on todella helppo ja nopea questi. Voit aloittaa sen puhumalla Doricille, joka asuu suoraan Faladorista pohjoiseen. Hän pyytää sinua hankkimaan savea, kuparia ja rautaa. Kuparin(copper ore) ja raudan(iron ore) saat melkein miltä tahansa hakkuupaikalta, ja savea(clay) saat esim. Varrokin lounaispuolella olevalta hakkuupaikalta. Nämä kivet vain viet Doricille, ja olet vetänyt questin!

©2019 Runescape-apusivut - suntuubi.com